Refurbished populairder dan ooit

Men kiest steeds sneller voor een refurbished variant in plaats van een nieuw product in de winkel. Voornamelijk refurbished elektronica is bekend bij de consument. Eén van de redenen hiervan is de prijs. Waarom zou je voor de volle prijs betalen als het goedkoper kan. Lees snel verder en ontdek de wereld van refurbished elektronica!

Refurbished elektronica

Refurbished elektronica is een bekende term in de IT-wereld en wordt steeds populairder bij de consument. Dit is niet zo gek, want met een refurbished product kun je tientallen tot honderden euro’s besparen. Refurbished betekent letterlijk ‘gereviseerd’ en is vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Deze producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. De producten worden grondig gecontroleerd voordat ze weer opnieuw worden aangeboden. Denk hierbij aan het beeldscherm, camera en WiFi. Een refurbished product is 100% functioneel, net als een nieuw product in de winkel. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone 13 en wil je een goede deal scoren? Dan is een refurbished iPhone 13 ideaal voor jou. Deze iPhones zijn verkrijgbaar in diverse condities. Zo is er een refurbished iPhone voor iedere portemonnee. 

Duurzaam 

Een refurbished iPhone is niet alleen goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel, maar ook nog eens duurzaam. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished iPhone, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. CO2-uitstoot is één van de boosdoeners als het gaat om de opwarming van de aarde. De opwarming van de aarde leidt tot extreme weersomstandigheden en het oplopen van het waterniveau. Dit zien we ook terug op de Noord- en Zuidpool. Ben je op zoek naar een duurzame versie kies dan voor een refurbished variant. Een refurbished iPhone is vele malen beter voor het milieu 

Refurbished online kopen

Bij een officiële refurbished webshop staat duurzaamheid centraal en dat is natuurlijk erg aantrekkelijk voor de consument die graag duurzaam leeft. Daarnaast kun je euro’s besparen door te kiezen voor een refurbished product. Bij Refurbished.be heb je genoeg keus als het gaat om elektronische producten. Denk hierbij aan iPhones, iPads, MacBooks en Apple Watches. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je profiteren van gratis verzending. Zo kun je jarenlang genieten van jouw refurbished aankoop.